2013. július 27.

Amiről még nem beszéltünk...- 3.rész


Vitray Tamás műsorának a nevével élve, így a szezon végeztével, két ember fog az olvasóknak arról beszélni, amiről nem beszéltünk, részletesebben, szubjektívebben, a nem régiben elkészített évértékelőnkben. A klaviatúra mögött, Lakatos Miklós és Laskodi Ádám, továbbra is.



Most felcsendül biztosan a kérdés, hogy mégis kik ezek? Nos. Lakatos Miklós a Szurkolói Oldal egyik, Laskodi Ádám, pedig a másik alapító tagja. Míg az előbbi úriember, nagy részben a blogot működteti, addig az utóbbi fiatalember a Facebook oldalunk működéséért felel. Most, így az idény végén ők ketten fogják értékelni az elmúlt szezont, kérdésekre válaszolva. Három részes cikksorozatunk harmadik, egyben az utolsó fejezete következik.
Jó szórakozást!
A Spanyol Kupa döntője után nem sokára bejelentették, hogy José távozik. Repestetek az örömtől, vagy inkább szomorúak voltatok?

Ádám: Az igazság az hogy abban a pillanatban nem tudtam hogy örüljek-e vagy sírjak. Aztán idővel beláttam hogy jobb lesz a csapatnak nélküle. Szép volt, jó volt, rossz volt és elég is volt. Heynckest szerettem volna edzőnek, de Ancelottival sincs bajom. Most már támogatnunk kell 100%-ban Ancelottit, hisz ő a csapatunk edzője!
L.Miki: Amolyan 50-50%-ban mindkét érzés eluralkodott bennem, de ha igazat akarok mondani, akkor inkább az öröm jelentkezett nálam a bejelentés pillanatában. Az utolsó nálunk töltött éve alatt nagyon megutáltatta magát, és nem csak nálam, hanem szinte minden habfehér szurkolónál. Azok a taktikai húzások, azok a megjelenések és stb, mind- mind csak fokozta az utálatomat vele szemben.Örültem végül, hogy végre távozik. Kellett is, hiszen a média, a szurkolók, sőt még a játékosok is ellene voltak. Most viszont Ancelotti érkezésével végre egy olyan edző ül a padunkon, aki tényleg megérdemli a Real Madrid vezetőedzőjének a pozícióját. Tisztelettudó, tapasztalt, alázatos, ezek nagyon jó tulajdonságok. Remélem, hogy nyélbe vágunk vele...

Diego Lopez a téli átigazolásban jött és onnantól kezdve remekül végezte a munkáját, csodálatra méltóan játszott, meccsről meccsre, bravúrokat demonstrálva. Ti őt részesítitek előnyben a következő szezonra nézve, vagy inkább a sérüléséből visszatérő Kapitányt?

Ádám: Meglepően jó igazolás volt. Persze, tisztában voltam már eddig is a képességeivel, de hogy valaki ilyen jól védjen egy új környezetben, kiváló. Igaz hogy volt ő már régebben a csapat alkalmazottja de akkor teljes más volt a keret összetétele. Tehát mondhatjuk hogy egy ismeretlen csapathoz jött és kiválóan helyt állt. Viszont Casillas mindenek előtt, ő a legjobb kapus, a kapitány. Rossz passzban volt, de ember ő is. Casillast vissza a kapuba! 
L.Miki: Nos, nehéz kérdés, téma ez, ugyanis én alapvetően San Iker drukker vagyok, de nagyon. Ugyanakkor nem tussolhatjuk el Lopez bomba formáját és Iker formahanyatló játékát. Számomra egyértelműen kiderült a Konföderációs Kupa során, hogy még nem a régi, értehtően, miért is lenne? Sokkal több kell neki, hogy visszanyerje régi játékformáját. Nagyon szeretem, példaképem. De Lopez kirobbanó formával ment el, viszont nem tudjuk, hogy hogyan jön vissza. Bár már az előszezon kezdetét vette és már játszott is Diego, azt elárulhatjuk, hogy nem rossz. Passz. Nehéz döntés, de a felkészülési meccseken az első prioritás a kapusok formájának a kiderítése. Azt mondom,  hogy aki a jobb, az védjen. Ha pedig Lopez a jobb, akkor a csapatkapitányi karszalagot vagy Ramosnak, de inkább Ronaldonak adnám!

Ronaldo teljesítményéről mi a véleményetek?

Ádám: Ronaldo az Ronaldo. Mit is lehetne hozzáfűzni a teljesítményéhez? Van még olyan dicsérő szó amelyet nem kapott meg az elmúlt évek során Madridban. Szerintem nem igazán. CRISTANATOR(Terminátor).
L.Miki: Mi legyen? Emberfeletti teljesítmény, a csapat motorja, a gárda szíve. Mindig hajt, húz, akar. Az egész szezon során, rajta éreztem egyedül azt, hogy ő hajt, még akkor is, mikor nem megy a szekér, és még akkor sem adja fel. Igazi sportember lett belőle, pedig nem volt a kedvencem, most viszont egyre inkább csak azzá kezd válni. ÍGY felszólítom Pérez papát, hogy intézze el azt, hogy tőlünk vonuljon majd vissza 38-40 évesen.
Nehéz idényen vagyunk túl. Üzennétek valamit a Real Madrid C.F.- Szurkolói Oldal olvasóinak?
Ádám: Azt üzenném hogy felejtsék el az elmúlt szezont. Nem érdemes már rajta rágódni. Várni kell az újat, a szebbet, a jobbat. Biztos vagyok benne hogy a most következő szezon jobb lesz! Ja, és tartsanak továbbra is a Real Madrid C.F.- Szurkolói oldallal. (nevet)
L.Miki: Ádám mindent elmondott, ugyanezt üzenem. Mi értetek vagyunk, ti pedig, olvasók értünk. Mert ha ti nem lennétek, mi sem lennénk. Így kérjük további támogatásitokat és ne feledkezzetek meg arról a tényről, hogy REAL MADRID SZURKOLÓNAK LENNI KIVÁLTSÁG!
Jövőre is ilyen aktívak lesztek?
Ádám: Jövőre? Nem csak jövőre, de még azután is. Hisz ugye a kis országunkban nem sok munkalehetőség van/lesz ezért a munkanélküli napokat majd az oldal üzemeltetésével töltöm el hasznosan.
L.Miki: Ameddig csak élni fogunk, és ameddig csak élni fog az oldal és ameddig csak szükség lesz ránk, élni fogunk, mert ti olvasók tartotok minket életben. Nagyon sok dolog jár a fejemben, fejünkben az oldallal kapcsolatosan, a jövőt illetve. Sok- sok újítás, sok- sok cikk, rovat. De mindenhez idő kell. Mi csak azt kérjük, hogy tartsatok továbbra is velünk.
No és milyen érzés egy éveseknek lenni?
Ádám: Furcsa érzés. Ilyenkor jön rá az ember hogy gyorsan repül az idő. Olyan mintha 1 hónapja hoztuk volna létre az oldalt. Szerencsére jól döntöttünk amikor belevágtunk ebbe a projektbe. Nektek szurkolóknak köszönhetjük hogy még a mai napig üzemel az oldal.
L.Miki: Felemelő. De piszok jó érzés és remélem, hogy nem július 19-én volt az egyetlen születésnapunk. Köszönünk mindent kedves olvasók!
Zárásként legyetek szívesek és értékeljétek az elmúlt szezont a tízes skálán. Indokoljátok is, döntéseiteket.
Ádám: Én egy gyenge 6-ost tudok adni. Nagyon lehúzta a pontomat a mutatott hozzáállása a csapatnak a dolgokhoz.
L.Miki: Voltak szép pillanataink, szép győzelmeink (bár nagyon kevés), szép góljaink. De hiányzott a tűz, így csak 5 pontot adok. Tudom szigorú vagyok. (nevet)
Köszönöm, hogy válaszoltatok és vállaltátok a cikkben való szereplést.
Ádám: Én köszönöm hogy egy ilyen kiváló riporternek válaszolhattam remek kérdésekre.
L.Miki: Igazán nincs mit, én köszönöm, hogy kifejthettem egyéni véleményeimet és meglátásaimat.
No, ezt is letudtuk. Elbúcsúztattuk az elmúlt idényt, most már teljes egészében, és innentől kezdve csakis kizárólag a következő szezoné a főszerep, koncentráljunk arra. No és persze a Real Madrid C.F.- Szurkolói Oldalra, tartsatok továbbra is velünk.
Real Madrid C.F.- Szurkolói Oldal

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése