2015. április 1.

Botrány: A játékosok többsége nem hajlandó játszani 12-kor...

Spanyol lapértesülések szerint a játékosok már nemcsak, hogy szóvá tették, de a nap előrehaladtával már- már tiltakoznak is, a vasárnapi összecsapás időpontja miatt. Tudniillik, hogy szeretett csapatunk vasárnap 12-kor fog pályára lépni a Granada csapatával szemben és ez ellen lázadtak fel a Real Madrid játékosai. Elsősorban Benzema, Cristiano Ronaldo és Toni Kroos az, akik keményen tiltakoznak a mérkőzés időpontja végett... és ha nem lesz változtatás, akkor kerek-perec kijelentették, rájuk ne számítson a mester!

Mondhatnánk, hogy áprilisi tréfa, de nem tesszük, mert ez sokkal komolyabb annál. Most röppent fel a hír és a spanyol sajtó is igen nagy dobra verte, miszerint a Real Madrid játékosai nem hajlandóak pályára lépni, ha nem fogják a 12 órakor kezdődő mérkőzést későbbi időpontra halasztani.
Eleinte csak arról volt szó, hogy néhány játékos a sajtónak nyilatkozva elmondta a véleményét, a vasárnapi mérkőzésről és annak a kezdési időpontjáról. Szó sem volt tiltakozásról és arról, hogy nem szeretnének pályára lépni, ha minden így marad vasárnapig. Márpedig ez balgaság, ugyanis ezzel csak a csapatnak ártanak... ők meg komolyan azt hiszik, hogy a Ligának. Végül is, benyújthat egy kérvényt a Real Madrid vezetősége, hogy tegyék át a mérkőzést más időpontra, mert 6-8 játékos fellázadt a korai időpont ellen. A csapat most fog az idei szezon során másodjára pályára lépni pontban délben, amikor a finom húslevest és a mellé tálalt körítést fogyasztjuk. A játékosoknak, a korai időpont azért nem tetszik többek között, mert túl korán van, nem lesz elég idejük felkészülni a mérkőzésre, nem tudnak elugrani a boltba, illetve, hogy Ronaldo pont 12-re volt beírva a magánfodrászához.
Ronaldo fél, hogy nem fog tudni elmenni a fodrászhoz.
Délelőtt még senki sem gondolta volna, hogy ekkora hepaj fog kerekedni ebből, de hirtelen hullámként indult el. Először Benzema szólalt fel, majd Cristiano Ronaldo, Bale, Kroos, Keylor Navas és Sergio Ramos.

További források azt is vélni tudják, hogy Sergio Ramos nem akart fellázadni ez ellen, de Cristiano felbiztatta a tiltakozásra, amire fel Iker Casillas kőkeményen összeveszett a spanyol védővel és a portugál aranylabdással is. Azt is sejteni vélik a spanyol újságírók, hogy Ramos kérte meg a csapat harmadik számú kapusát Pacheco-t, hogy ő is tiltakozzon a mérkőzés korai időpontja ellen.

A Marca konkrétan arról számol be, hogy ezen hírek hallatán Iker Casillas minden egyes, a tiltakozásban részt vevőt felhívott és közölte velük, ne számítsanak semmi jó indulatra ezek után és kérni fogja Carlo Ancelottit, hogy jól büntesse meg őket, azonfelül minél hamarabb, ha lehet, pénzbüntetésben részesítse őket.

Az öltözőben dúl a harc, ami nem fog jót tenni a csapatnak, a jövőt illetően.


Mint azt már írtuk, Karim Benzema kezdte el a tiltakozást és utána csatlakoztak hozzá a többiek... íme a nyilatkozata:

Benzema: ,,Hogy mit gondolok a vasárnapi mérkőzésről? Azt, hogy a spanyol labdarúgó szövetség minket akar lejáratni azzal, hogy ilyen korai időpontra tette a mi meccsünket. Ez nem szép dolog. Ezzel teljesen tönkre teszik a Real Madridot! Felborul az egész nap ezzel a döntéssel. Ha nem hajlandóak megváltoztatni a kezdési időt, akkor én nem vagyok hajlandó pályára lépni. Minden mérkőzés előtt, körülbelül délben szoktam a legtöbb szelfit lőni a tükör előtt, vagy a kocsiban, vagy egy medencénél. Hát nehogy már emiatt ne délben készítsem el a fotót... vagy reggel hatkor lőjem?" - Nyilatkozta a francia támadó.

Nem sokkal a gall-kakas nyilatkozata után, Cristiano Ronaldo is felszólalt, akit Kroos, Ramos, Keylor Navas és Pacheco követett:

Ronaldo: ,,Egyetértek Karim nyilatkozatával, szó szerint. Én sem akarok a pályára lépni, de még átgondolom, viszont akkor a rajongóimnak üzenem, hogy nézzék el nekem, ha a hajam nem a megfelelően fog kinézni. Mert pont 12-re mentem volna az egyedi, saját és a világ legprofibb fodrászához. Szégyen!"


Kroos: ,,Ez egyszerűen elfogadhatatlan... ki az aki 12- kor meccsel tölti az idejét? Ilyen Németországban sosem volt... Erősen gondolkodom, hogy a nyáron bejelentsem a távozási szándékomat!"

Sergio Ramos: ,,Délben a családok a családi asztalnál ülnek és jó ízűen ebédelnek. Kiknek fogunk mi játszani? Kik fognak minket látni? De minden rosszban van valami jó... legalább az agyatlan szurkolóink, nem lesznek ott a mérkőzésen. Nem lesznek akik rágalmazzanak minket a pályán, egy esetleges vereség miatt. Ettől függetlenül nem szeretnék pályára lépni és ezt a Mesternek is befogom jelenteni!"

Keylor Navas: ,,Egész egyszerűen felháborító ez a kezdési időpont. Az embernek még így is sietnie kell, hogy a legjobb pozícióból nézhesse a meccset a kispadról... hát még így."

Pacheco (harmadik számú kapus): ,,Tessék? Milyen meccs? Ki játszik kivel?"

A játékosok tehát elkötelezettek a véleményük iránt, ami könnyen ahhoz vezethet, hogy egy igen felforgatott csapattal állhatunk ki a Granada ellen... továbbá a csapatmorálja ezáltal a nullára csökkent, ugyanis vannak még játékosok akiknek ez a lázadás nem tetszik és a "lázadó" társaik ellen fordultak. Az öltöző két részre szakadt. Ancelotti pedig nem tudja uralni a szituációt... ebből még nagy problémánk is akadhat.

Nem tudom, hogy hogyan fogom tudni megoldani ezt a krízist!
Rosszkor jött ez a lázadás és nem értjük, hogy miért kezdték el!!!

Viszont van aki még ennek is örül, az nem más, mint Chicharito, aki a következőket mondta: ,,hálát adok az égieknek! Végre kaphatok 20 percnél több játékidőt is, hiszen Karim jelezte, hogy más elfoglaltsága lesz. Most megmutatom, hogy mit tudok!"

Kíváncsian várjuk a további fejleményeket...

Aki idáig eljutott eme cikk olvasásában, annak szíves örömest áruljuk el, hogy át lettek verve, ugyanis mégis csak egy áprilisi tréfáról van szó. Habár, aki figyelmes az már, az elején rá jött a turpisságra. Magyarán nincs szó semmiféle tiltakozásról és lázadásról, a játékosok rendszerint fognak a pályára lépni, vasárnap 12-kor. Ezen cikkünk csak egy kitaláció. Bízunk benne, hogy Ti is jól szórakoztatok és tetszett nektek. Mi a szerkesztőségben nagyon nevettünk ezen a blamaiságon. Még tart április elseje, szóval kétszer is bizonyosodjatok meg arról, amit elakarnak hitetni veletek.

Egy szelfi a tréfa kedvéért :D
UI: Megkérjük a kedves olvasókat, hogy a hozzászólásokban ne nagyon firtassák ezt a témát, hogy csak egy áprilisi tréfáról van szó, hagyjuk meg a többieknek is az élményt. Köszönjük!


Lakatos Miklós, Laskodi Ádám

4 megjegyzés:

  1. En barcas vagyok, de ez hatalmas cikk, gratulalok! :DDDD

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen! :) Igyekeztünk humorosra venni a témát :D

      /Szerkesztőség/

      Törlés
  2. Mik ezék a nyilatkozatok... ÚRISTEN sírtam, hát gratulálok szuper cikk!!

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Köszönjük szépen! :D

      /Szerkesztőség/

      Törlés