2015. március 27.

Változások, tervek...



Bizonyára észrevette már a nagyérdemű közönségünk, olvasótáborunk, hogy az utóbbi néhány hétben igencsak felborult az oldal szisztémája és egy nagy katyvaszként működtünk, leszámítva a Facebookon üzemelő közösségi oldalunkat. Nos, eme cikk a rendtevő cikkünk amiben kiderül, hogy mi volt ez a felforgás, a tavasz első havában.



Mielőtt bárki is megijedne, hogy megszűnik a Real Madrid C.F.- Szurkolói Oldal megnyugtatnánk, hogy ilyen nem fog történni... legalábbis most még nem, és később sem tervezzük a leállást. Az oldalt ami most jellemzi, afféle arculatváltásnak titulálnánk. Próbálunk minél jobb és minőségibbek lenni, ezáltal igyekszünk feldobni az oldal palettáját. A márciusi hónapunk tulajdonképpen arról szólt, hogy kísérleteztünk az új dolgok kipróbálásán. Először ugye jött a tanszoba, majd a videóformában megjelenő meccsösszefoglaló és még miegymás, amit most nem írunk ide le. Minden kísérletünk egy felméréssel is szolgált, mely megmutatta, hogy mennyien érdekli az olvasó közönségünket az általunk bevetett egyes újításaink. A konzekvenciát leszűrtük és eldöntöttük, hogy mi lesz a sorsa oldalunknak... a szezon hátralevő részében. Miért csak addig? Azért, mert ezek a próbálkozások, vagy tesztek nem lettek véglegesen elvetve, ugyanis a következő idény alkalmával, egy esetleges közvélemény kutatás eredménye bármikor visszahozhatja az új szezonra, akár a tanszobát, akár más egyéb dolgokat is. A tanszoba mellesleg azért nem folytatódik, mert a szezon közepetájától kezdett el működni és ezért feleslegesnek tartottuk a további folytatását. Télen is nagy változáson ment keresztül az oldal, tudniillik emberek jöttek és emberek mentek el tőlünk, ami ugye eredményezte az arculatváltás legfőbb okát. Ez az év úgy néz ki, hogy a változásokról szól... ami elsősorban a ti szájízetekre fog történni. Annyit megígérhetünk, hogy a szezon végéig több ilyen stílusváltást nem fogunk vagyis nem szeretnénk véghez vinni. Most beállunk egy paraméterbe és így szeretnénk folytatni a továbbiakban is... leszámítva a szezon vége után meghozott/megszavazott innovációkat.

No de, hogy milyen is lesz ezentúl a Real Madrid C.F.- Szurkolói Oldal?


A Real Madrid C.F.- Szurkolói Oldal, becenevén RMCFSzO, a következőképpen fog működni a továbbiakban:

  • A facebook közösségi portálon nem változott a struktúra, a rövidebb és fontosabb híreket ugyanúgy, mint eddig, ott közöljük az olvasókkal,
  • A facebook közösségi oldalon továbbá érdekes képek, videók lesznek megtalálhatóak,
  • A Blogon visszatér a meccs előtti beharangozó, illetve a mérkőzést követő összefoglaló, de nem lesz tanári osztályzás, sőt semmiféle osztályzás. Natúr összefoglaló és értékelő lesz, díjátadóval a végén. De ez is az adott cikk írójától függ,
  • Továbbá a Blogoldalunkon egyéb, érdekes, szubjektív témákról is lesznek publikációink, mint pl: madridi filozofálás, Ki Ő, Mi történt..., Én, a Madridista, Ti kértétek stb.
A Mi történt...? című rovatunk egy régi, korábban nagy népszerűségnek örvendő téma, mely mindig az elmúlt hónapokat mutatja be röviden és elemzi ki, illetve a végén díjakat is oszt.
A Madridi filozofálásba kerül, minden olyan cikkünk, mely a Real Madridról és annak közegéről szól, a filozofálás pedig a cikkíró gondolatmenetét jelenti... ergo szubjektív véleménykinyilvánítás lesz ennek a rovatnak, a fő irányadója.
A Ki Ő? című rovat a Real Madridban egykor, és a jelenleg futballozó/tevékenykedő játékosokat/edzőket foglalja magába. Az egyedek életútjait, sikereit próbálja ábrázolni, megspékelve némi szubjektivitással is.
Én, a Madridista pedig tulajdonképpen egy interjúsorozat a habfehér szurkolókkal. Ha te is interjúalany szeretnél lenni és úgy érzed, hogy van mit elmesélned arról, hogy milyen drukker is vagy, hogy mióta szurkolsz a Real Madridnak vagy, hogy miért szerettél bele a Real Madridba, illetve csak elszeretnéd mesélni az egyik madridi történetedet és esetleg már a Bernabéu vagy más külföldi stadionban is voltál már, ahol a Real Madrid játszott KÉRJÜK JELENTKEZZ FELTÉTLENÜL!!
A Ti kértétek is szintén egyértelmű, ugyanis ide tartoznak azok a megszavazott cikkek, amiket egy közvélemény kutatás során az olvasói tábor megszavaz.

Nos ezek az "új" változások, amik többnyire érintették szeretett oldalunkat... és amikből valószínűleg lesz egy pár. Viszont nem most, hanem majd később. Mint írtuk, egyelőre így maradunk. Reméljük, hogy nem probléma és bízunk abban, hogy egyre többen fogják követni oldalunkat és olvasni a cikkeinket.
Jelenleg válogatott szünet van, vagyis nem lesz Real Madrid mérkőzés a hétvégén, így feltehetően új cikk sem lesz... pláne azért, mert a szerkesztőségen belül mindenki úgy el van havazva, mint amennyire januárban a dunántúli térség volt. Megértésüket, megértéseteket köszönjük. Mindettől függetlenül, igyekszünk a régebbi cikkeinkkel ide csalogatni a kedves olvasókat.


Tartsatok továbbra is velünk!

Hala Madrid!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése