2013. június 20.

Öntsünk tiszta vizet a pohárba...


Elérkeztünk ahhoz a mélységi ponthoz, ahonnan már nincs tovább lefelé, ennek eredményeképpen született meg ez a cikk is. A cikk lényege a tiszta víz kiöntése, aztán megivása, vagy kiborítása. A kedves olvasók döntik el, hogy miután mi kiöntjük a tiszta vizet, mit csinálnak utána vele. No de jöjjön akkor a tiszta víz.





Ugye a nagy ásványvizek is attól tiszták, mert több száz méterrel a föld felszínétől tartózkodnak és onnan hozzák fel a nagy ásványszakértő és pénzt kereső fiatal, öreg, férfiak és hölgyek. Nos a mi vizünk is azért tiszta, mert nagyon mélyről jön, méghozzá azért, mert egy ideje beleestünk egy gödörbe, ami futóhomokként ellepett minket és odáig süllyedtünk, hogy lassan a Föld magját is megérintettük. De mégsem!

Tudni kell észrevenni egy pillanatot amikor még nem késő. Mi, véleményünk szerint észrevettük, és nem késő.

De ha nem tiszta vidd vissza, majd a szamár megissza.
 Bizonyára (reméljük) észrevették a kedves olvasók, hogy mennyire eltűnt az oldalunk egyik része. Míg a közösségi szájton teljesen aktívak, addig a véleményünket kifejtő oldalunkon teljesen eltűntünk. No kérem mielőtt ecsetelnénk, megjegyezném egy képzeletbeli zárójelben, hogy reméljük a kedves olvasóknak is feltűnt ez, mert ha nem akkor az arra enged következtetni, hogy a kedves rajongói táborunknak nincs szüksége az oldalunk e részére, ami egy sajnálatos dolog és felesleges időpocsékolás és munka volt a mi részünkről. Azért reméljük, hogy vannak az olvasók között, akiket érdekelt, akiknek tetszett és akik sajnálnák ha odaveszne az oldal.

De kezdjük is el a felvázolást! A blogunk 2012 november 25-én jött létre. Már előtte is voltak már oldalaink de egyéb okok miatt azok nem maradtak meg sokáig. Ez azonban pont egy olyan oldal volt, ami feküdt nekünk és az olvasóknak is egyaránt. Ugyanezen év decemberében elkezdtünk toborozni szerkesztőket, jöttek is néhányan. Voltak akik meg és voltak akik nem feleltek meg az általunk előírt követelményrendszernek. Ha jól kalkuláljuk körülbelül négy szerkesztőt vettünk fel, akik egy idő után elkezdtek szépen kilépni. Az ok általában a tanulás miatti szabadidő hiány volt, aztán meg a lustaság, amit ugye ők nem jelentettek ki, de érezhető volt. Tavasz közepét rúgván már csak három szerkesztő kollégával rendelkezett a Real Madrid C.F.- Szurkolói oldal leszámítva a két tulajdonost. A lustaság és a semmit tevés egyre jobban csak eluralkodott a kollégákon, így az oldal tulajdonosai meghozták a döntést, vagyis menesztettek mindenkit, aki eddig nem dolgozott, annyit, mint amennyit ígért, vagy amennyit kellett volna. Ebben az időszakban nagyon aktív volt az oldalunk, bizonyára vissza tudtuk emlékezni. Számos beharangozó, összefoglaló, érdekes cikkek, pletykák, cikksorozatok bővítették a színskálánkat. Ha nem ismertem volna az oldalt, azt hittem volna, hogy ennél az oldalnál minden rendben van. Mégsem. Pedig ha mindenki annyit adott volna bele az oldal sikerességébe, hogy az tényleg megszólaljon, akkor nem jutottunk volna el idáig. De valamiért le volt úgy mond pottyantva, jó magasról, onnan ahonnan a madár gondol egyet és kiengedi útközben a már nem szükséges dolgot.

Jelenleg hárman, azonban mégse, ugyanis négyen dolgozunk a Real Madrid C.F.- Szurkolói oldalon. Gondolkodtunk már az abba hagyáson, de gyorsan elhessegettük ezt az ötletet, ugyanis túlságosan is sok a rajongónk ahhoz, hogy azt mondjuk, ELÉG! Nem, nem elég! És nem is lesz elég!!


A lustaság nagy úr
 Az oldalunkat mind facebookon, mind a rendes blogos honlapunkon nem szeretnénk elfelejteni, abba hagyni. Megyünk tovább, ahányan vagyunk, akkor annyian. Változnak az idők, vele változunk mi is. Kevesen vagyunk, akkor műfajt váltunk. Mi nem akarunk hivatalos Real Madrid C.F. oldal lenni. Mi nem akarunk az országunk legnagyobb szurkolói oldala lenne, lásd madridista.hu. Mi nem akarunk a Penamadridista, vagy a madridom lenni. MI A REAL MADRID C.F:- SZURKOLÓI OLDALA szeretnék lenni és leszünk is.

A szurkolókért vagyunk, a szurkolóknak csináljuk. Mi nem pénzért, nem a hírnévért, hanem a szurkolókért, az ők elismeréseikért, dicséreteikért. Mindent, mindent csak értetek. Mert ha már létrejöttünk, akkor csináljuk. De benne is van a nevünkben, hogy miért "élünk". A Real Madrid C.F.- szurkolóiért.

Nem szűnünk meg, megyünk tovább. Bár a könnyebbik lépés az lenne, hogy befejezzük és elköszönünk. De mi utáljuk a rövidebbik utat, pedig lenne más dolgunk is ezenkívül. A Facebookon továbbra is ott vagyunk egy kis szerencse hozó arculatváltással, és itt is a blogon továbbra is élünk. Előre látásaink szerint, de ezt még megvitatjuk a tulajdonosokkal és szerkesztőkkel, hogy akarjuk -e tovább vinni a blogot. Szeretnénk, de nem úgy, mint eddig.

Nem adjuk fel!
 Ezentúl ha marad, akkor csak is szubjektív vélemények, elemzések, latolgatások, érdekes cikkek lennének olvashatóak. Kevés beharangozóval. A kevés beharangozó azt jelenti, hogy csak a nagy derbik előtt írnánk egy rövidke beharangozót. Például EL Clasico, BL negyeddöntő, elődöntő és döntő. Ugyanez bármilyen elődöntőre és döntőre is vonatkozik. De az Atletico Madrid elleni meccseket sem hagyjuk ki. Az összefoglaló pedig nem a meccs cakkon- pakkon összefoglalásáról szólna, hanem a meccs értékeléséről, a játékosok meccsbeli teljesítményük kivesézésről, a taktikáról és egyéb másról. Aztán jönnek még a szót kimondó cikkek, amik leginkább érdekes témákat dolgoznának fel magukban. És persze vannak rovataink is, amik havi illetve két havi rendszerességgel jönnének.

Reméljük, továbbra is velünk tartotok és minket olvastok. Mert tudjátok, ha ti nem lennétek, mi sem lennénk!

További szép napot és ne feledjétek, mielőtt bélyeget ragasztotok a levélre, jól nyálazzátok be!

Agyő!


Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése