2013. május 4.

Kérdezd a szerkesztőket - 1. rész


Egy olyan mérföldkőhöz érkezett szeretett oldalunk, amely azt sejteti, hogy egy igen lelkes olvasótáborral rendelkezünk, akik most kérdést tettek fel, amire mi a Real Madrid C.F.- Szurkolói Oldal szerkesztősége válaszolunk is.


Mivel sajnos sokáig problémákkal tele tűzdelt utakon jártunk, szerkesztők léptek be, és léptek le, folyamatosan ment a népvándorlás sokáig nem tudtunk megállni a lábunkon. Most azonban megfogyva már de törve nem, tovább megyünk és a Szurkolói Oldalunk reméljük minden kedves madridistában, és leendő madridistában megmarad.

De csapjunk is a közepébe (in medias rest). Három szerkesztőnk válaszol Erika az egyedüli női szerkesztőnk Miklós (a cikk írója) és Ádám a facebook oldalunk motorja.


  • Miklós Angelika:
    Mi a véleményetek Özilről ?

    Erika:
     Özil egy nagyszerű játékos, olyannyira, hogy nélkülözhetetlen tagja a kezdőcsapatnak. A német válogatottban is kulcsfontosságú szerepet tölt be. Kitűnően használja a labdát, pontos cselei és passzai vannak. Ő az egyik kedvenc játékosom!

    Ádám: Az én véleményem nem más mint a meglepetés igazolás. Amikor Mourinho elhozta őt a Werdertől akkor sokan kételkedtek hogy túl nagy ugrás ez Özilnek. Jó magam is kicsit meglepődtem amikor tényleg csatlakozott hozzánk. Szerencsére kamatostól beváltotta a hozzá fűzött reményeket. Mára már a csapat agyává nőtte ki magát. Egyik kedvencem.

    Miklós:
    Egy ballábas zseni ugyanakkor egy rakás szerencsétlenség. A problémám vele az, hogy túlságosan is egylábú. A jobb lábát a lépésen kívül másra nem tudja használni és ez meglátszik a játékán is. Nagyon szép passzokat tud adni, csak néha agyatlan. Sokszor amikor passzolni kéne, belevezeti az előtte álló védőbe, amikor meg egy az egy ellen kellene cselezni, akkor meg elpasszolja oda adja az ellenfélnek a labdát. Kapura szabadrúgáson kívül nem nagyon veszélyes, és ezt láthattuk a Dortmund elleni visszavágón is. Egy szóval nem 10-esnek való, jövőre kiegészítő embernek még elmegy. Viszont bármennyire is bénán játszik egy- egy meccsen egy gólpassz mindig benne van.
  • Süvegi Péter
    Nagyon jó az oldal, kérdezném, hogy hogyan csináljátok az egészet? Hogyan osztjátok ki a cikkeket? Ki a főnök?

    Miklós: A többiek rám szavaztak, hogy felvázoljam az oldalon belüli helyzetet. Az első kérdésre az a válaszom, hogy sok- sok kitartó munkával. Sokat dolgozunk, nagyon kiveszi az oldal az életünk nagy részét. Olyan, mint egy vállalkozás. Ha nem úgy teszel azért mindennap, hogy az oldal topon legyen, minőséget képviseljen, ha egyszer is felhagy a lelkesedés, akkor bizony az olvasói közönség is felhagy oldalunk olvasásával. Hiszen ha nincs mit olvasni, akkor nem olvasnak nálunk és tovább állnak egy másik oldalhoz. Sok konkurenciánk van, akiket egy félév alatt csaknem beértünk és a top 5-ben benne vagyunk a Real Madrid szurkolói oldalakat tekintve, ami nektek köszönhető.
    A cikkek nagy részét én írom, legyen az madridi filozofálás, díjátadó vagy bármi más. A szerkesztő társak leginkább csak beharangozót és összefoglalót írnak egy- egy mérkőzésről. Jelenleg ketten vagyunk az oldalon akik cikket írnak, Erika és én.
    A főnök minden értelmében az a személy aki létrehoz, megalapít egy célt, és azon belül nagyszerűn tudja irányítani. No ez vagyok én. :D
    Komolyra fordítva a szót, Ádám és én vagyunk a főnökök, de mi nem nevezzük magunkat annak, hiszen nem ez alapján működünk, hanem közös kompromisszumokkal.
     
  • Bazola Aladár
    Mióta működik az oldal, hogy jött létre?

    Ádám: Az oldal egészen pontosan 2012. július 19. óta működik. Két, korábban más oldalnál dolgozó "munkatárs" gondolt egyet és létrehozott immárom egy saját oldalt.

    Miklós: Érdekes történet, amiről majd egy éves születésnapunkon bővebben is beszámolunk.
  • Almási Géza
    Mi a véleményetek a Messi & Ronaldo párharcról?

    Erika: Néha kell egy kis versengés a játékosok között, de amit a sajtó időközönként csinál ezzel a két nagyszerű játékossal, az néha már felháborító. Olyan dolgokat is képesek "kiszimatolni", amiknek egyáltalán semmi közük a focihoz. Ronaldo többször is hangoztatta már, hogy személy szerint semmi baja Messivel, mindössze két külön csapatban futballoznak és az ízlésük is más, mint azt látni is lehet.

    Ádám:
    Már unalmas. De ezt a témát egy korábbi cikkünkben kivesézzük részletesen.

    Miklós: A világ legkiemelkedőbb játékosai napjainkban, de íme korábbi cikkünk.
  • Vass Lacika
    José megy vagy marad az év végén?

    Erika: Nem tudom, jó lenne ha maradna, de ha tényleg igazak azok a hírek, mik szerint elakar "üldözni" pár játékost a csapatból, akkor inkább menjen ő!

    Ádám: Jelen állás szerint úgy gondolom hogy megy. Méghozzá a Chelseahez. De április 6.-án kampányoltak a szurkolók Mourinho maradásáért, reméljük a szurkolók hatásosak voltak. Én is azt szeretném hogy maradjon.

    Miklós: Megy, méghozzá a londoni kékekhez. Megköszönjük nehéz és fáradalmas munkáját a 18 éve újra elhódított spanyol kupát, a bajnokságbeli rekordot aztán ennyi.
  • Bottyán Flórián
    Mi a tervetek még az oldallal? Meddig szeretnétek működni?

    Erika: Amíg csak lehet!

    Ádám: Határ a csillagos ég! Amíg időnk és energiánk van, addig csináljuk. Én így gondolom.

    Miklós: Ahogy Erika is megfogalmazta: Ameddig csak csak lehet. Addig csináljuk, míg bírjuk, míg van érdeklődés, ameddig támogattok bennünket és naponta olvastok minket.
  • File Regikeee
    Szerintetek nagy jövője van Varanenak?

    Erika: Varane egy zseniális játékos. Kitűnően védekezik, 19 évesen már a kezdőcsapat nélkülözhetetlen tagja. Köszönet érte Zizou-nak!

    Ádám:
    Egyértelműen igen! Már most akkora rutinnal játszik mint egy 30 éves. Jobb lehet még Hierronál is. Zidanenak megköszönhetjük hogy felfigyelt rá.

    Miklós:
    De még mekkora. Higgadt, tehetséges, kirobbanó. Van még mit tapasztalnia, de az évek során az is meglesz, reméljük innen fog visszavonulni.
     
  • Béres Richárd
    Ti szeretnétek ha Pipita elmenne és helyére Aguero jönne?

    Erika: Véleményem szerint Higuaín-nak maradnia kellene, mostanában nincs jó formában, de minden játékos bele esik egy ilyen "hullámvölgybe".

    Ádám:
    Ha már eladjuk akkor én inkább egy Nistelrooy stílusú támadót látnék helyette. Egy lesipuskást.

    Miklós: Én kimondottan örülnék ha távozna a labdától zavarna jövő Higuain, annak már kevésbé ha Agüero jönne.
  • Kozma Zoltán
    Miért Real Madrid C.F.- Szurkolói Oldal lett az oldalatok neve? Illetve, hogy miért nem írtok ki híreket is a blogotokra?

    Miklós: Azért ez lett a név, mert nekem tetszett, Ádám a társalapító pedig beleegyezett. Hírek voltak kiírva egy ideig, sajnos szerkesztői hiányban ez most szünetel.


És sajnos el is érkeztünk cikkünk végéhez, de nem ez volt az utolsó "olvasói vélemények, kérdések" témájú cikkünk. Hamarosan a napokban jövünk a 2. résszel, hiszen annyi kérdés van amit meg kell válaszolnunk, hogy egy cikkbe nem férnének bele.

Aki továbbra is szeretne kérdést feltenni nekünk bármilyen témával kapcsolatban, az a Facebook oldalunkon nyugodt szívvel teheti fel kérdezni valóját.

Hamarosan ismét jövünk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése