2013. május 4.

Az élet megy tovább, ahogyan a bajnokság is- Beharangozó: Real Madrid - Real Valladolid




Csapatunk ma este a Valladolid együttesével csap össze. 






Mindenki csalódott a Bajnokok Ligája szereplés miatt, hisz nem valósulhatott meg ebben az évben a várva várt álom, a tizedik Bl-serleg. Az első mérkőzésen, Dortmundban 4:1-re kikaptunk. Mind a négy gólt Robert Lewandowski lőtte Diego Lopez kapujába, amit a hálóőr sajnos nem tudott kivédeni. Góljait a 8., az 50., az 55., és a 66. percben szerezte. A mi gólunkat Cristiano Ronaldo rúgta a 43. percben. Sárga lapos figyelmeztetést Sami Khedira, Mesut Özil, Robert Lewandowski és Sergio Ramos kapott.

A visszavágón jól kezdtünk, sok helyzetünk volt, de sajnos ezeket a helyzeteket játékosaink nem tudták gólra váltani. Az utolsó 10 perc drámai volt, minden szurkolónak égnek álhatott a haja. Az első gólt Karim Benzema rúgta a 83. percben, ami védhetetlen volt Weidenfeller számára. A második gólt Sergio Ramos szerezte a 88. percben, ami szintén hatalmas gól volt, ekkor mindenki felgyorsult, hirtelen focizni lett kedvük a blankóknak, csakhogy nem az utolsó 10 percben kellene megnyerni egy Bl elődöntőt... Sajnos nem volt elég az 5 perces hosszabbítás sem, hogy megszerezzük a mindent eldöntő 3. gólt. A mérkőzést 2:0-ra nyertük meg, de ez sem volt elég ahhoz, hogy mi jussunk a döntőbe, a Borussia Dortmund csapata jutott tovább 4:3-as összesítéssel.


Ne legyünk elkeseredve, csak előre kell tekinteni, és erősnek maradni, olyannyira, hogy megnyerjük a Kupa döntőt, amin az Atletico Madriddal kell farkasszemet néznie csapatunknak. A bajokságot sem kell elhanyagolni, a Valladoliddal fognak játszani játékosaink. Az utolsó mérkőzés 2012. december 8-án volt, amit 2:3-ra megnyert a királyi gárda. E mérkőzésen Manucho szerezte a Valladolidnak a 2 gólt, az elsőt a 7. és a 22. percben rúgta, a mienk közül pedig Karim Benzema a 12. percben, majd Mesut Özil a 44. és a 72. percben rúgták a gólokat. A két csapat mérlege az utolsó 4 mérkőzésen úgy alakult, hogy egy összecsapáson a Valladolid tudott győzedelmeskedni, hármon pedig a Real nyert.

Ezekre a játékosokra számíthatunk a meccs folyamán:

Casillas, Diego López, Jesús ; Varane, Pepe, Coentrão, Carvalho, Nacho ; Khedira, Kaká, Özil, Xabi Alonso, Essien, Modric, Callejón, Di María ; Cristiano Ronaldo, Benzema, Higuaín, Morata.  


!Hala Madrid!

A mérkőzést a Sport 2 élőben közvetíti 20 órától, de facebook oldalunkon is nyomon követhetitek a mérkőzés állását.


Szerkesztő: Fekete Erika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése