2013. április 30.

A beszéd helyett inkább a tett beszéljen


 Órák kérdése csupán, hogy megkezdődjön az idei Bajnokok Ligája elődöntője, azonban drága csapatunk nagy hátrányból vághat neki a szezon legfontosabb meccsének.




A játékosok már szabadkoznak, próbálnak lelket önteni a "habfehér" alakulat drukkereibe, mi viszont nem ezt kérjük tőlük. Sokkal inkább azt, hogy ha kifutnak a gyepre a mezhez való viselkedést tanúsítsák egészen a 90 perc lejártáig. A Real Madrid címerét hordani annyit jelent: harcolni, küzdeni, meghalni, mindent beáldozni, a csapatért, a szurkolóknak, a győzelemért.

Azt szeretnénk látni ma este a Királyi Gárdától, hogy ne csak beszéljen a hősiességről, hanem viselkedjenek is úgy, mint a hősök. A hősök nem beszélnek, a hősök cselekedettel bizonyítják be hősiességüket.

Az utóbbi években nem egyszer fordult már elő, hogy amikor szükség volt a csapatra, hogy megfordítsanak egy párharcot, akkor inkább csak az ígéretek szálltak a levegőbe, azonban ahhoz nem társult egy afféle akarás, tenni akarás.

A zászlók készen állnak

Legutóbb Gonzalo Higuain üzent a madridi drukkereknek:

,,Szép Napot mindenkinek!Különleges nap a mai, ezért mindenkire nagy szükségünk van, egy telt házas Bernabéut akarunk. Mi az életünket hagyjuk a pályán, úgyhogy nyerni fogunk." - írta az argentin a twitter nevezetű közösségi hálózaton.

De még előtte Cristiano Ronaldo és Ramos és üzenetet küldött:

Ronaldo:

,,Holnap egy fontos mérkőzésen játszunk, és a csapatnak minden támogatásra szükség van, hogy elérhessük a céljainkat. Ugye számíthatunk rátok?"

Ramos:

,,Nagyobb szükség van rátok, mint valaha."

A szurkolók feltüzelésére még egy külön videót is készítettek, a ,,Te vagy a mi erősségünk" címmel.

Ez idáig mind szép és jó, azonban kérdés, hogy oké mi topon leszünk és szurkolni fogunk, de mi van velük? Mennyire lehet az ő szavuknak hinni, bízni? Ők mennyire lesznek feltüzelve a mérkőzésre? Ők mennyit fognak beleadni, értünk, magukért, a csapatért, hogy nyerni tudjunk?

A címer kötelez
Nem tudjuk. Azonban annyi tény, hogy ígéret ide- oda, itt szavakkal nem fogunk tudni nyerni, sem továbbjutni. A szavak helyett inkább a tett beszéljen, küzdjünk, harcoljunk, haljunk meg a címerért, emelkedjünk fel a sötét gödörből, mutassuk meg, hogy kik alkotják a Királyi Gárdát, demonstráljuk, hogy miért is nevezik Királyi alakulatnak a csapatot.

Mindenesetre mi 12. játékosként leszünk a játékosok és a csapat mellet és reméljük, hogy a madridi drukkerek is így vélekednek erről. Azonban az, hogy mennyire próbálják boldoggá tenni a csapat hívőit, csakis rajtuk áll és bukik, ahogyan az is, hogy győztesként vagy vesztesként jövünk ki, felemelkedünk vagy lesüllyedünk.

Minden ma dől el, az akarat, a kitartás, az elhivatottság, a tett, a küzdeni akarás, a címerért való elhivatottság.

Bízzunk benne, hogy nem csak hitetnek minket az "akarunk" dumával, hanem valóban oda csapunk a lovak közé és letaroljuk a pályáról a németeket!



HASTA EL FINAL, VAMOS REAL!

A mai napon különleges közvetítéssel próbálunk kedveskedni, számítunk rátok is, hogy velünk tartsatok az esemény során, részletek a facebook oldalunkon.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése