2013. március 16.

A Santiago Bernabéu-ba látogat a Mallorca...- Real Madrid- Mallorca


A Real Madridnak a csodás Bajnokok Ligája szereplés után a Király-kupában is, és a bajnokságban ragyognia kell, hisz átvették az Atletico Madridtól a 2. helyet a tabellán. Az örök rivális, Barcelona megelőzéséhez viszont sok pont kell, pontosan 13. Első pillantásra behozhatatlannak tűnik a Barca előnye, de ha optimisták vagyunk, akkor meglehet ez a lehetetlennek tűnő kihívás.




Pontosan 2 hete vertük meg a Barcelona-t hazai pályán a bajnokságban, itt 2-1-re nyertünk, és előtte 4 nappal is győzedelmeskedni tudtunk a Camp Nou-ban a Király-kupában, ez alkalommal 3-1-re vertük a gránátvörös-kékeket, így a Barcelona arról a trófeáról már letehet. E kemény hét után sem lazíthattak a fiúk, mert a Bl-ben létfontosságú meccsen játszottak a Manchester United ellen, melyet szintén megnyert csapatunk, így a „vörös ördögök” búcsúztak a Bajnokok Ligájától.

Szombaton a Mallorca együttesével csapnak össze a blankók. A találkozó hazai pályán lesz, nagyon reméljük, ismét tud győzedelmeskedni csapatunk, úgy, mint az ősszel a 9. fordulóban, amikor ugyanis 0-5-re tudtunk nyerni az Iberostar stadionban. Ekkor José Callejón egy góllal (90’), Gonzalo Higuaín két góllal (8’;70’) és Cristiano Ronaldo (22’;73’) szintén két góllal segítette csapatát a győzelemhez. Az utolsó 8 meccset figyelembe véve 1 döntetlen, 1 Mallorca győzelem, és 6 Real Madrid győzelem a két csapat mérlege. A Mallorca együttese a 18. pozíciót tölti be 24 ponttal jelen pillanatban a bajnokságban, így 16 hellyel és 34 ponttal maradnak alul a Királyi-gárdától. Ezek a mutatók csakis nekünk kedveznek, sima győzelemre számíthatunk.


 Erősödik a hír, miszerint a Real Madrid egyre komolyabban érdeklődik a Tottanham wales-i játékosáért, Gareth Bale-ért. Csapatunk vezetősége oly annyira komolyan gondolja ezt, hogy Gonzalo Higuaíntól is képesek lennének megválni. Ennek bizonyos oka az lehet, hogy Pipita nem hozza kellő formáját már hetek óta. Minden esetre reméljük, hogy a vezetőség nem gondolja ezt szóról-szóra teljesen komolyan.

A Real Madrid már a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében az ellenfelét is tudja, pontosítanám: Pénteken sorsolásra kerültek a még versenyben lévő csapatok között a párosítások az Európai porondon, beleértve a Bajnokok Ligáját és az Európa Ligát is.
A királyi gárda a török együttest, a Galatasaray csapatát fogja fogadni a negyeddöntőben, először a Santiago Bernabéu, majd a visszavágón Törökországban kerül megrendezésre az összecsapás. Úgy hiszem, hogy a legtöbben ezt a párosítást várták, hiszen "könnyű" ellenfélnek bizonyulnak Altintopék. Azonban ez koránt sem olyan biztos, okozhatnak kellemetlen pillanatokat a törökök. Amit még meg kell említeni az az, hogy az egykori két játékos ismét kifuthat majd a Bernabéu gyepére, Hamit Altintop és Wesley Sneijder.
Az odavágó április 3.-án a visszavágó április 9.-én kerül majd lejátszásra.

No ennyi fért ma bele beharangozónkba, reméljük, hogy egy igazi hispán összecsapást fogunk látni, kemény ellenfél tud lenni a Mallorca. Azonban nekünk továbbra is erősen, menetelni kell, hogy ledolgozzuk hátrányunkat és hogy ha már megszereztük a 2. helyet, akkor azt ne veszítsük el.



A mérkőzést szombat este 20:00 órai kezdéssel közvetíti a Sport2, továbbá nyomon követhetitek az eseményeket a facebook oldalunkon, de aki többre vágyik, mi magunk is közvetíteni fogjuk a kommentator. hu- weboldalon.

Várható kezdőcsapat, a Real Madrid C.F.- Szurkolói Oldala szerint:
Lopez; Arbeloa- Ramos- Varane- Marcelo, Khedira- Alonso, Özil- Kaká, Ronaldo és Benzema.

!Hala Madrid!

Szerkesztő: Fekete Erika

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése