2013. január 10.

Eseménydús Kupa meccs, ahol természetesen mi nyertünk... - Real Madrid- Celta Vigo 4-0




Cristiano mesterhármas, Sergio Ramos piros lap, egy jogos büntető nem megadása, de összességében a leglényegesebb dolog, hogy nem hogy nem kaptunk ki, sőt még gólt sem kaptunk, hanem egy parádés játékkal hazai környezetben egy négyest adva a vendégeknek, tovább jutottunk és jöhet a Valencia.



Ki várta ezt a kupa meccset? Mindenki aki már egy szép, eredményes, játékot szeretett volna várni kedvenc csapatától. Nos, mondván az Úr: "Kérésed számomra parancs". Ő teremtett és ő végeztet is.

Nos, félre a liturgiás anekdotáktól, jöjjön a meccs. De mivel késtünk magunkhoz képest technikai okok miatt, gyorsak, lényegtörőek és nőiesek leszünk.

A meccsre José a kapuba Iker Casillast, jobb szélre Arbeloát, mellé Ramos- Carvalhot, a bal oldalra pedig a finom afrikai úriembert rakta Essient. Egy sorral előrébb a már tényleg jól megszokott és bevált (?) Khedira- Xabi párost küldte fel a pályára a maestro. Aztán Özil, Modric, Cristiano Ronaldo illetve az egyszemű csatárunk Benzema futkoshatott.

MICSODA KEZDŐCSAPAT, de most komolyan. Mellkasomat kidüllesztve élvezkednék minden meccsen, ha kb. ehhez hasonlóan keverné a kártyát Mourinho, és hát az eredmény és a játékkép magáért beszél.


Mesterhármas


Már a 3. minutumban a világ legjobbja megmutatta a népnek, a világnak, hogy bizony ő jobban megérdemelte volna a Messilabdát. Labdát kapott majd a bal szélről betekerte a Celta kapujába, ezzel korán megtörve a jeget. Modric nagyon élt a pályán, Ronaldo 2. gólja előtt egy cselt a tizenhatosnál majd egy lövést is elejtett, az utóbbi sajnos sikertelenül. Azonban a 23. percben nagyban hozzá járult Ronaldo és a csapat második találatához. ÉS EZT nem veszi észre a nagy mester??

A pihenés mindenkinek jár, így mielőtt a jóból is megártana a sok, szünetre vonultunk 2:0-val. Aztán a második 45 percben ott folytattuk ahol abbahagytuk.

A meccs vége előtt 10 perccel Pipita assziszt után ismét Cristiano rúgott gólt, ezzel meglőve a harmadikat. Ezután rögtön jött a 4. gól is, hála a Fél Istennek. Én már akkor megmondtam, hogy ő Félisten, amikor még csak embrió volt.


Ramos sajnos pirosat is kapott


Persze a felénk nyújtott bírói ostormohlás által a 72. percben Sergio Ramos vétkezett, a sípmester pedig ítéltetett, vagyis egy piros lappal elküldte a jó büdös a......- akarom írni arcával zuhanyozni. De minket nem lehet olyan könnyen félre állítani, sokkal talpraesettebbek vagyunk annál.

Lassan be kell, hogy fejezzem ezt az összefoglalót, mert vizsgák hegyek- halmok várnak rám, de még annyit leírnék:

Kedves José!

Hogy a büdös, ágyék úristeniben nem lehet mindig kb. ehhez hasonló méltósággal, komolysággal pályára küldeni ezeket a naplopókat? Tudom egy Celta csapat ellen játszottunk, nem nagy mutatvány ellenük nyerni, de akkor is!!!
Végre játszottunk, gólt sem kaptunk, sőt négyet rúgtunk. Modric úgy élt a pályán, mint aki épp visszavonulni akar. Carvalho, Essien megint csalódást keltő módon játszottak..., egyébként meg nem.


Ha tudunk máskor is így játszani, akkor bizony a MU elleni párharc nekünk fog dukálni. És most szólok előre José, hogy ha továbbra is mellőzni fogod Modricot és szar játékot fogunk mutatni, magam fogok elutazni Spanyolországba, megfoglak keresni és meghúzom a bajszodat..., továbbá seggen penderítem a nyűgös srácokat, mert úgy hogy...


Meglátogatlak és szét rúgom a valagad.


No de sietek is, mert sajnos a határidő naplóm már zaklat, tovább jó szurkolást, jó olvasást a blogunkon.
Továbbra is tartsatok velünk, és akkor legalább egy kicsit.... érezni fogják a szerkesztők, hogy igenis van lényege a blognak.

Nem értem meg, hogy az aranylabda......, mindegy, nem érdekel, nem fogja elrontani a napomat!!!


HALA MADRID!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése