2013. január 22.

A függönyt felhúzzák, és kezdődik az előadás 3. felvonása. BEHARANGOZÓ: Valencia- Real Madrid


A valenciai maraton már a végét járja. Vannak akik már nagyon unják, vannak akik továbbra is feszülten vagy izgalommal teli várják a denevérek elleni mérkőzést. Vasárnap után ismét a Mestalla gyepén kell bizonyítani a fiúknak, már ha ez ellen a Valencia ellen lehet mit bizonyítani egyáltalán.



Az első és második felvonás nekünk dukál, nehéz lenne elveszíteni a Kupa visszavágót. A lényeg, hogy ha kettő sikerült, akkor a harmadik is sikerülni fog, ugyanis lassan már hazajárunk és már egy kis túlzással a saját stadionunknak is mondhatjuk a Mestallát.
Az előző mérkőzésen lesöpörtük Soldadóékat a pályáról, egy könnyed győzelemmel repültünk haza, majd kedden pedig már a visszaútra került sor.

Wááááá, végzek veletek valenciaiak!


Nem sok minden lehet és tudok írni, hiszen nem sok minden változott a saját csapatunk házta táján vasárnap óta, sőt még a Valencia háza táján sem. Aztán minek írjam le még egyszer azt, amit előttem Kocsis Ádám (szerkesztő) már leírt?

Ám azonban, a cikket ki kell tölteni, így kénytelen vagyok írni valamiről.

Tényként annyit tudok leírni, hogy a Valencia kénytelen lesz mellőzni szerda este Soldado személyét, ugyanis sérülésekkel bajlódik. Azt is tényként tudom felmutatni, hogy a Real Madrid még sosem esett ki egyenes kiesési rendszerben, miután az első meccsét megnyerte 2:0-ra. Úgy gondolom, ez jó ómen lehet a holnap rendezendő meccsre.

Továbbá tényként tudnám kezelni a kezdőcsapatot is, ha belelátnék José fejébe, de néha még ő maga sem látja át saját magát.
Valószínű, hogy a kapuban San Iker, jobb szélen Arbeloa, mellette a  Varane- Carvalho kettős, illetve a bal szélen Marcelo játszhatna, ha benne lenne a keretben, de mivel nincsen, én egyértelműen, hogy a szőke ficsúrt raknám a védelem bal szélére. Előttük a már tényleg jól megszokott, hasznos, eredményes, Khedira- Xabi páros fog futkosni. Majd a Modric, Özil, Cristiano Ronaldo és Karim Benzemával bezáruló kvartetté lesz a gólvágói főszerep.




Kérdés, hogy vasárnap óta mennyire felejtettünk el focizni, illetve hogy mennyire tanult meg a Valencia? 
Mindenesetre én várom a mérkőzést, még úgyis, hogy halálosan unom már, de nyerni kell, nyerni fogunk, aztán az elődöntőben jöhet a Málaga.

Mindenkinek jó szurkolást, biztatást kívánok a holnapi napra, én elbúcsúzok. A mérkőzés 21 óra 30 perckor veszi kezdetét, hogy melyik csatornán azt ne kérdezzétek, még nem néztem utána és őszintén megszólva lusta is vagyok hozzá, de a facebook oldalunkon minél hamarabb tudatni foguk veletek.

És most szóljon egy hangos:



HALA MADRID!!!

A vasárnapi mérkőzés góljainak az összefoglalója

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése