2012. november 25.

ÖSSZEFOGLALÓ : Real Betis 1-0 Real Madrid

Hol is kezdjem... 
A Real Madrid formája mostanában nem túl töretlen, nem túl masszív a csapat , hogy ennek mi lehet az oka, Mourinho titkolja.


José Mourinho


A mester azt nyilatkozta, hogy nagyon élvonalban van csapata, a világ egyik legjobbjai, így nem érti miért okoz gondot az, hogy 4 napon belül 2 mérkőzést kell végigjátszaniuk.




Ennek oka az, hogy a tabellán 3. helyen álló Real Madrid 1-0-s vereséget szenvedett a Betis otthonában. Nosa Iglebor Nosa Iglebor (#20) and Salvador Agra of Real Betis Balompie celebrate after Betis beat Real 1-0 during the La Liga match between Real Betis Balompie and Real Madrid CF at Estadio Benito Villamarin on November 24, 2012 in Seville, Spain.
A madridiak borzasztó teljesítményt nyújtottak tegnap este, Özil nem adogatta labdáit, Ronaldo nem sorozta a kaput és a védelem is aludt a gólnál.

A Gólszerző : Extebarria a 17. percben
Sárga lapok : Sevilla , Canas,Extebarria ill. Ramos, Pepe
Cserék  : fel: Molina, Perez, Igiebor    le: Carlos, Angel , Sevilla
  illetve: fel : Modric, Kaká , Callejon  le: Khedira,Özil ,Di Maria
              

Köztudott , hogy a királyi gárda rossz passzban kezdte a szezon elejét, 16. helyről mégis feltornázta magát a 3. helyre, közvetlen a Barcelona és az Atletico Madrid mögé. Sem az előbbi sem az utóbbi nem valószínű hogy kikapott volna a Betis-től, bár tegnap elég jól játszottak. Ha a Real tabella 1. akar lenni akkor nem ilyen csapatoktól lenne szabad kikapnia, sőt , körülbelül senkitől sem. 




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése