2015. március 2.

Szurkolói Osztályzás... Real Madrid - Villareal 1-1


Mint azt írtuk, komoly fejlesztéseken fog keresztül menni az oldalunk. Ez is egyike ezeknek az újításoknak. Ezentúl minden bajnoki mérkőzés után (!!) lesz egy összefoglaló és értékelő illetve egy szurkolói osztályozó cikkünk. Az előbbiben értelemszerűen összefoglaljuk a látottakat, megspékelve egy csipetnyi elemzéssel, majd a játékosokat egyesével értékeli ki a két "szaktanár". Ezek az értékelések lesznek a piros jegyek. A Szurkolói Osztályzás pedig rólatok szól. Kövessetek!




Nevezetesen ez a "rovat", a Ti értékeléseiteket takarja magában. Minden lejátszott bajnoki összecsapás után, a Facebook oldalunkon találkozni fogtok előbb- utóbb egy képpel és egy linkkel, ami által az érdemjegyeknek megfelelően, Ti is beleszólhattok a játékosok jegyeinek alakulásába. Megmenthetitek őket a "bukástól", de le is húzhatjátok őket, akarataitok szerint. Mi, a meccs másnap estéjén összevetjük az eredményeket és egy ehhez hasonló (azaz ilyen) cikkben vetítjük le elétek, az általatok kiosztott jegyeket. Nem is húznánk tovább a szót, jöjjenek hát ezek az eredmények.

Szurkolói Osztályzás

Nem sok szavazat érkezett be a szerkesztőségünkhöz. Nem tudjuk, hogy milyen oknál fogva, de betudjuk a kezdeti döcögésnek és csak bízva bízunk abban, hogy a következőkben többen fogtok ezeken a szavazásokon részt venni. Még egyszer leírnánk, hogy ez értetek van. Íme!

Iker Casillas: a Kapitány esetében nem sok változás történt a jegyosztást illetően, ugyanis az általatok oda ígért jegy megegyezik a miénkkel, ergo négyes. Az átlaga 4,2 lett. ()

Raphael Varane: nálunk hármast ért a tegnapi teljesítménye. Nem sokkal ugyan, de 8 tizeddel nektek több jött ki, így mivel az átlaga 3,8 lett, kénytelenek voltunk odaadni neki a négyest. ()



Pepe: a helyzet ugyanaz, mint a francia kollégájánál. Mi hármast adtunk neki, ti pedig 3,9-et. Ez már nagyon a négyes felé hajlik. ()

Marcelo: mindössze csak 1 db hármast kapott tőletek, a többi javában négyes és ötös. Úgy tűnik egyetértünk abban, hogy a csapat egyik legjobbja volt. Az átlaga 4,4 lett. ()

Daniel Carvajal: két tizeddel kapott kevesebbet, mint Marcelo. Szám szerint tehát 4,2. Egyértelmű, hogy négyes. ()

Toni Kroos: mi kettest adtunk a német irányítónak. Ezzel szemben, ti 3.4-es átlagot hoztatok össze neki, ami egy jeggyel jobb, mint a miénk. Nem tudunk tenni ellene, nem értünk egyet, de ez a Ti döntéseket. Tehát hármas. (Közepes)

Lucas Silva: konkrétan pályán sem volt, csak jóindulatból kapott tőlünk kettest. De azért a 2,9-es átlag sem azt sejteti, hogy elégedettek voltatok vele. (Közepes)

Gareth Bale: mi... legalábbis én nagyon a kettes mellett voltam tegnap, hogy azt adok neki. Így is lett. Ádám azonban hármast javasolt neki, így a kettőből kihozott átlag 2,5 lett. Ilyen átlagnál nem adom meg a jobb jegyet, ha csak nem indokolt. Ti 2,7-es átlagot szavaztatok meg, és ez már átlép egy küszöbértéket, amikor kénytelen vagyok beírni a hármast. (Közepes)

Isco: egyöntetűen szavaztuk meg neki a hármast. Ti túlságosan is jó jegyet osztottatok neki, úgy gondolom, a 4,2-es átlagot soknak találom. De, legyen. ()


Cristiano Ronaldo: tegnap két hármast kapott tőlünk, amiből lett egy. Majdnem tőletek is a közepes osztályzatot kapta, de 3,75-re nem megadni a négyest balgaság. Szerencséje van, szépen feltornázza a sok egyesét. ()

Karim Benzema: Éppen, hogy megkapta a hármast a szavazataitok alapján, nagyon a szakadék szélén táncolt. De azért szép lett volna, ha mi hármast és ti kettest adtok neki. De mivel az átlaga 2,67 lett... így hármas az érdemjegye. (Közepes)

Cserék

Jesé: személy szerint nagyon ostoroztam tegnap este a kis spanyolt, kettest kapott tőlünk legvégül. Hasonlóan látjátok ti is a helyzetet, bár az átlaga 2,5... nem elég a hármashoz. Marad a kettes. (Elégséges)

Illaramendi: ugyanaz... mi is és ti is. Az átlaga 2,4, egyértelmű, hogy kettest kap. (Elégséges)

Chicharito: Dettó! Kettest adtunk mi is, és ti is. Az általatok összehozott jegyek átlaga 2,567... ebből sehogy sem lesz hármas. (Elégséges)

Edző

Carlo Ancelotti: fura. Mi vagyis én, hiszen Ádám elfelejtette értékelni, olyan karót adtam neki, hogy csak úgy szaladt a rekettyésben. Ti két jeggyel feltornáztátok, mázlija van. 3,2-es átlagot produkált. (Közepes)

Márciusi részeredmények... nagyításért kattints a képre.

Ez volt tehát a Szurkolói Osztályzás első és egyben debütáló cikke. Remélhetőleg, ezentúl még többen töltitek ki a kérdőívet. Bekerültek az eredmények a naplóba, amit a Tanáriszobában érhettek el.



Tartsatok továbbra is velünk, a következő ellenfél a Bilbao lesz.

Lakatos Miklós

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése