2015. január 23.

Nagyon laza, délutáni meccs...Córdoba- Real Madrid

A spanyol bajnokság 19. fordulója előtt állnak a "fiaink", akik a középmezőnybeli Córdoba otthonába látogatnak, hogy könnyed, délutáni futballt bemutatva megszerezzék a sokat jelentő 3 pontot. Bizony ám, sokat jelent ez a három pont, hiszen jó helyzetben vagyunk a nagy riválisainkhoz képest, így minden szalmaszálba erősen kell kapaszkodnunk, a jó eredmény és a siker érdekében.

Felvezetés...

Mint már az imént szót ejtettünk róla, ugye a 19. forduló következik, amit el sem tudnánk képzelni a 3 pont megszerzése nélkül. A tabellán az első helyet foglaljuk el úgy, hogy egy meccses hátrányban vagyunk a minket hajszoló alakulatoktól. Így jó esély kínálkozik a pontjainkat gyarapítani a "szegényke" Córdoba ellen. Valljuk be, hogy azért elég szürreális lenne, ha nem mi kerülnénk ki győztesen eme párharcból. Ráadásul úgy, hogy normális körülmények között készültünk fel, hiszen a Spanyol Kupáért már nem vagyunk versenyben, így a fiúk pihenni is tudtak és természetesen dolgozni is. Ezért hát joggal várom el a győzelmet...ahogy azt is, hogy ne hordjunk nagy mellényt az erőviszonyok nagy különbsége végett, mert ugyebár nem egyszer fordult már elő az, hogy a kishal megette a nagyhalat. Bizonyára ezzel a jó öreg Carlo is tisztában van, így nem fogja eltoszni az összecsapást. De ha mégis...már magától a gondolattól is tartózkodjunk, mert akkor bizony úgy elverem rajta a port, mint szódás a lovát.
Ám azonban a Córdoba nem fogja a vérét könnyen ontani, ugyanis nem áll messze a kiesést jelentő szakadék szélétől... ám bár az is igaz, hogy nem rajtunk fognak "meggazdagodni". Ettől függetlenül nem hiszem, hogy érdekelni fogja őket az a tény, hogy mi vagyunk a Real Madrid. Véleményem szerint úgy fognak támadni és harapni, mint a juhász kutyája, amikor tereli a birkákat. Csakhogy, mi nem birkák vagyunk, sokkal inkább farkasok, akik nem fogják hagyni magukat semmilyen puli kutyával szemben.



No térjünk vissza a legelőről a való életbe és foglalkozzunk tovább a mérkőzéssel.

Córdoba - Real Madrid

A mérkőzés szombaton 16 órakor kerül majd lejátszásra, jól időzítve, hiszen nem kell kihagyni a szombat esti bulit. Pláne ha győzünk... meg lesz az ok, hogy miért rúgtunk be... ha esetleg megkérdezné valaki tőlünk a "miértjét" a lerészegedésünknek.
Ancelotti a mérkőzés előtti sajtótájékoztatón elmondta, hogy Modricon, Pepén és Iscon kívül mindenkire számít a szombati meccsnapon. Isco azért nem lesz bevethető, mert a múltheti Málaga elleni mérkőzésen egy szép kis rúgást kapott, amit azóta sem tudott kiheverni. A Főnök úr arról is beszámolt, hogy a helyét vagy Illaramendi, vagy pedig a Félisten Királycsászár Khedira fogja átvenni. A mester 100%-osnak érzi a gárdát és erősen bízik a győzelem megszerzésében... nos, mit mondjak? Szerintem ez a győzelem alapkövetelmény kell, hogy legyen... ezért, nyomban meg is írom a pályázatot, hogy nyilvánítsák azzá a minisztériumban.
Szóval egy szó, mint száz igen könnyed mérkőzésnek ígérkezik a szombati párbaj, de nem szabad a nadrágot lazán hordani, mert különben leesik és pofára esünk. Ami nem egy kellemes érzés.

Ronaldo gól rendel
Nem sok mindent lehet írni a felvezetőben erről a mérkőzésről, hiszen nem egy rangadó, nem egy komoly meccs... sokkal inkább, ez amolyan babameccs lesz, amit meg kell nyernünk. Mint ahogy a legutóbb. Ha jól emlékszem az odavágón 2-0-ra győztünk... kb. most is hasonló vagy jobb eredményre számítok.

Átigazolások

Nem fejezhetem be a beharangozónkat anélkül, hogy ne ejtsek egy árva szót sem az új igazolásunkról... pontosabban igazolásinkról. Ezek az új, fiatal és tehetséges szerzemények elsősorban az utánpótlás erősítésére lettek leigazolva, de vannak egyedek akik már most, 19 esztendősen a nagy csapatban való részvételért küzdenek- igen jó eséllyel. Ancelotti szerint Odeegard a Real Madrid jelenje és jövője is egyben. Azt is kijelentette a Mester, hogy egyelőre mindkét csapattal fog edzeni az ifjonc és ha úgy "találtatik", hogy megfelel, akkor néhanapján a nagy fiúkkal együtt léphet pályára. De a Castillában is szükség van rá, így amolyan csiki- csuki fiúcska lesz.

,,A Real Madris jelenje és jövője."
A másik pedig, hogy tegnap lett hivatalos Lucas Silva ideigazolása, aki a 16-os "rendszámot" fogja megkapni. Egyes források szerint 14 millió ojró fejében született meg a konvenció. Részletek később- sasoljátok a fácse oldalunkat.

Fejlesztések, változások...

Csakhogy, erről is mondjak valamit és, hogy ti se szabaduljatok meg tőlem olyan gyorsan. 
Az utóbbi időszakban jó néhány változáson ment keresztül az oldal és a blog. Mindig volt amikor változtatni kellett valamin, mikor én miattam és volt amikor más tényező miatt. Ugye eddig az oldalunk ezen része híreket, nyilatkozatokat, beharangozókat és egyben összefoglalókat közölt le. Innentől kezdve ismét "átalakulunk", ugyanis nem fogunk híreket, nyilatkozatokat írni. Csakis kizárólag szubjektív vélemény kifejtést, meccs beharangozót, összefoglalót és értékelőt fogunk közzé tenni. Hiszen ezekből az árucikkekből van kevesebb a piacon. A mérkőzések után pedig a meccs beszámolóján kívül a játékosokat egyenként fogjuk osztályozni, ami bekerül a naplóba, majd év végén átlagot számítunk és ki jön az eredmény, hogy ki bukott vagy ki lett jeles, jó és stb. Ez azért izgalmas szerintem... szóljatok ha nem. Semmi baj, nem haragszom meg, csak ülj le, egyes!

,,Eredetiség és sokszínűség"- ez a mi jelszavunk.

Összegezve az eddig írottakat, egy nagyon laza, magabiztos, felüdült meccset várok, melynek végén a 3 pont minket fog megilletni. Hoznunk kell a kötelezőt és nem szabad önelégültnek lennünk- különben megütjük a bokánkat, mint Laci amikor magyar verbunkot táncol.
Szóval, szombat 16 óra Sport 2... aki esetleg nem rendelkezik ilyen csatornával és csak mobilneten keresztül tud a világhálóra csatlakozni, a Fácse oldalunkon minden fontosabb eseményről beszámolunk. Tartsatok velünk és szurkoljuk ki együtt a Győzelmet!

HALA MADRID!!!


Liga BBVA, 20. forduló- 
2015.01.24 (szombat) 16:00 
TV: Sport 2

Lakatos Miklós

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése